© Sporanki 2010

Gençlerbirliği ilk galibiyet peşinde

Gençlerbirliği, Gençlerbirliği Haber, Gençlerbirliği Haberleri, Gençlerbirliği transfer haberleri,Gençlerbirliği videoları,Gençlerbirliği fikstürü,Gençlerbirliği kadrosu,Gençlerbirliği puan durumu,Gençlerbirliği canlı yayın,Gençlerbirliği son dakika, Gençlerbirliği son dakika haberleri, Gençlerbirliği maç sonu, Gençlerbirliği maç önü, Ankara Futbol Haberleri, Ankara Futbolu

Gençlerbirliği, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. 

Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında sahasında Boluspor’u ağırlayacak olan kırmızı-siyahlılar, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Recep Karatepe yönetiminde Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan haftanın son antrenmanı, yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Isınma koşusuyla başlayan antrenmana koordinasyon çalışmasıyla devam edildi. Daha sonra sprint çalışması yapan kırmızı-siyahlı ekip 5’e 2 top kapma oyununa geçti. Haftanın son antrenmanı taktik çalışması ve yarı sahada oynanan taktik ağırlıklı maçla son buldu.

Sahasında Boluspor’la karşılaşacak olan başkent ekibinde sakat oyuncu bulunmazken kart cezalısı olan Moussa Djitte, Boluspor karşısında forma giyemeyecek.

Eryaman Stadı'nda başlayacak olan maç saat 19.15'te başlayacak maçı Çağdaş Altay yönetecek.

Gençlerbirliği, lige 2-1'lik Kocaelispor mağlubiyetiyle başlamıştı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER