© Sporanki 2010

Gençlerbirliği kampanya başlattı

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte taraftarıyla ve Ankara ile bütünleşmek adına çalışmalara başlayan Gençlerbirliği, “Haydi Gençler, Hepimiz Ankara’yız, Biz Biriz ve Sensiz Olmaz” sloganlarıyla; tüm Ankaralıları stada çağıran bir kampanya başlattı.

Bu yılki kombine bilet fiyatlarını; 150 TL’den başlatan Gençlerbirliği, kadın taraftarlara özel bir kampanya yaparak, kadın taraftarlar için de 75 TL’den başlayan kombine bilet fiyatlarını belirledi.

Bugün itibariyle Ankara’nın dört bir köşesinde ekran ve billboardlarda, metrolarda, otobüslerde kombine biletler ile ilgili tanıtım videosu yayınlayan Gençlerbirliği’nin kombine biletlerini almak isteyen Ankaralılar, biletlerini Passolig üzerinden kolayca alabilecekler. 

Başta Başkan Niyazi Akdaş olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerinin yakından takip ettiği süreç için tüm yönetim kurulunun ortak görüşü şu yönde oldu:
“Pandemi sürecinde maçlarımızı tüm Ankaralılar açık havada güzel bir etkinlik olarak düşünebilirler. Tüm Ankaralılara aşı protokollerini tamamlayarak “Aşını ol gel!” diyoruz.”

Centilmen bir taraftar grubuna sahip olduklarının hatırlatıldığı açıklamada Gençlerbirliği maçlarının Ankaralılar için aileleri ve dostlarıyla gelebilecekleri ülkenin nadir futbol maçlarından olduğu dile getirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER