© Sporanki 2010

Gençlerbirliği ne zaman top başı yapacak?

Gençlerbirliği ne zaman top başı yapacak?

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, tüm futbolcularına yapacakları bireysel programlar yollandığını söyledi.
 Hamzaoğlu, "Tüm futbolcularımıza yapacakları bireysel programlar yollandı. Antrenörümüz Serkan Salman ile birlikte süreci takip ediyoruz. Hepsine teşekkür ediyoruz, evlerinin bir köşesini spor salonuna çevirmişler. Bu virüs, çok tehlikeli bir virüs. Kendini ne zaman göstereceği belli değil. Dikkat etmek lazım. Oyuncularımıza 6 Nisan'a kadar izin verdik" dedi.

Hamza Hamzaoğlu, "Bu hastalığı hep birlikte yeneceğiz. Artık herkes bunun bilincine varmaya başladı. İnanıyorum ki sonraki süreçte bunun bilinciyle yaşayacağız. Fatih Terim'in ve eşinin hayatımdaki yeri çok büyük. Hiçbir hocamın hakkını yiyemem ama bana değer veren, beni her zaman onurlandıran, bir ağabey, bir baba gibi olan biri. Aynı şekilde Abdurrahim Ağabey ve Şükran Hanım'a da geçmiş olsun diyorum. Bu hastalıktan ne çok korkmamız gerekiyor ne de tedbirsiz kalmamız gerekiyor. Hayatımızı zindana çevirmeden kendimizi koruyalım. Gerekli tedbirleri TV'ler , sosyal medya bize ulaştırıyor. Bir insan olarak üzerimizi düşeni hepimiz yapmamız gerekiyor." dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER