© Sporanki 2010

Gençlerbirliği oyuncuları, Boluspor maçını değerlendirdi...

Gençlerbirliği oyuncuları, Boluspor maçını değerlendirdi. Açıklamaları GHA derledi.

“İyi yoldayız”

Gençlerbirliği’nin orta saha oyuncusu Mikail Okyar, 1-1 biten Boluspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Derlediklerimiz şu şekilde:

-Maçın başında, çok talihsiz bir gol yedik. Yarım pozisyon bile değildi. Devre arasında soyunma odasına girdiğimizde hepimiz birbirimizden emindik. İkinci yarı başlar başlamaz golü bulduk. Çok pozisyon ürettik. Maçın geneli neredeyse bizim pozisyonlarımızdan ibaret.

-İyi bir yoldayız. Şimdi bunu konuştuk. Bugün 3 puanı alamadığımız için üzgünüz. Gelecek maçta, takımımıza, taraftarımıza ve bu emeğimize 3 puanı hediye edeceğiz inşallah.

“Kapalı rakibimizi açmak bizi zorladı”

Gençlerbirliği’nde 1-1 biten Boluspor maçında takımının beraberlik golünü atan Metehan Mimaroğlu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Derlediklerimiz şu şekilde:

-Bizim için zor bir maçtı. Boluspor’u da kutlarım. İyi direndiler. Boluspor gibi kapalı oynayan bir takımı açmak bizi zorladı. İkinci yarının başında golü bulduk. Oyun olarak da üstündük bence. İkinci golü de bulmalıydık. Bu maçı kazanmayı çok istiyorduk. Nasip değilmiş. Haftaya Iğdır FK ile oynayacağız. İyi hazırlanıp, galibiyetle tanışmak istiyoruz.

“Yaptığımız hatalardan ders çıkarmalıyız”

Gençlerbirliği’nin Nijeryalı orta saha oyuncusu Peter Etebo, 1-1 biten Boluspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Derlediklerimiz şu şekilde:

-Evimizdeki ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Bir puan hayal kırıklığı gibi görünüyor. Zor bir maç oynadık. Gol atmak için çok uğraştık ama ne yazık ki golle sonuçlanmadı. Beraberliği yakaladık ama devamı gelmedi.

-Burada yaptığımız hatalardan ders çıkarmalıyız. Hocamızla maç sonunda konuştuk. Hafta boyunca da doğru ve yanlış yaptığımız şeyleri değerlendireceğiz. Önümüzdeki maçta hazır olacağız ve ilk galibiyetimizi almaya çalışacağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER