© Sporanki 2010

Gençlerbirliği tarihinin en kötü serisi!

Gençlerbirliği Haber Ajansı'nın haberine göre; Ligde oynadığı son 13 maçı da kazanamayan Gençlerbirliği, bir sezon içinde en uzun süre maç kazanamama rekorunu kırdı. Kırmızı-siyahlılarda Niyazi Akdaş yönetimi göreve geldikten sonra galibiyetle tanışamadı.

Ligin ikinci haftasında Boluspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Gençlerbirliği, daha sonra oynadığı 13 maçta galibiyet yüzü göremedi. Bu süreçte 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet alan kırmızı-siyahlılar, kümede kalma şansını da zora soktu.

13 maç üst üste kazanamayan Gençlerbirliği, daha önce 1969-70 sezonunda 12 maç arka arkaya üç puan mutluluğu yaşayamamış ve sezon sonunda küme düşmüştü. Gençlerbirliği, 1983-84 sezonunun sonu ve 1984-85 sezonunu başını kapsayan dönemde ise 14 maç üst üste üç puan alamamıştı.

Kırmızı-siyahlılarda 25 Eylül’de yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş yönetimi ise henüz ligde galibiyet yüzü göremedi. Ligin 7. haftasında bayrağı devralan yönetim döneminde, takım 9 maçta sahadan 1 beraberlik ve 8 mağlubiyetle ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER