© Sporanki 2010

Gençlerbirliği transferde bombaları patlatacak

Gençlerbirliği Haber Ajansı'nın haberine göre; 4 transfer yolda!

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Gençlerbirliği, 4 futbolcunun transferinde mutlu sona yaklaştı.

Kırmızı-siyahlıların Metehan Mimaroğlu ve Mikail Okyar ile prensipte anlaştığı Sergen Piçinciol ve Uğur Kaan Yıldız’ın transferleri için ise belli bir aşama kaydettiği öğrenildi.

Gençlerbirliği’nin geçtiğimiz sezonu kiralık olarak geçiren ve bonservisleri Eyüpspor’da bulunan Metehan Mimaroğlu ve Mikail Okyar için İstanbul kulübüyle paket bir anlaşma yaptığı ve futbolcularla da prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Kırmızı-siyahlıların Uğur Kaan Yıldız ve Sergen Piçinciol’un transferi için ise görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

30 yaşına girmeye hazırlanan Metehan Mimaroğlu iki kanatta ve forvette görev yapabiliyor. Geçtiğimiz sezonu Bandırmaspor’da kiralık olarak geçiren Metehan, 29 resmi maçta 8 gol ve 5 asistlik skor katkısı yaptı. Tecrübeli oyuncu daha önce Adana Demirspor, Eyüpspor, Ümraniyespor ve Altınordu gibi takımlarda forma giydi. Metehan, çok sayıda 2. Ve 3. lig ekibinin de formasını terletti.

25 yaşındaki ön libero Mikail Okyar ise geçen sezonun ilk yarısını Sakaryaspor, ikinci yarısını ise Keçiörengücü’nde kiralık olarak geçirdi. Mikail, toplam 34 resmi maçta 2.215 dakika sahada kalırken 1 de gol attı. Modafen’in altyapısından yetişerek 2017 yılında Galatasaray altyapısına transfer olan Mikail Okyar, 2019 yılında ise Eyüpspor’a transfe olmuştu.

21 yaşında olan ve bonservisi Göztepe’de bulunan Uğur Kaan Yıldız ise geçtiğimiz sezonu Ümraniyespor’da kiralık olarak geçirdi. Sağ bek ve sağ kanat olarak oynayan ve 32 maça çıkan genç futbolcu 4 gol – 3 asistlik katkı yaptı. Fenerbahçe altyapısından çıkan Uğur Kaan, tamamı son sezonda olmak üzere 9 kez Ümit Milli Takım forması giydi.

28 yaşındaki tercübeli stoper Sergen Piçinciol ise Bandırmaspor ile sezonu 30 resmi maçta 1 gol – 1 asist ile tamamladı. Altay altyapısından yetişen Sergen, Y. Malatyaspor, Ayvalıkgücü, Bergama Belediye, Dardanelspor, Nazilli Belediyespor ve Giresunspor formaları giydi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER