© Sporanki 2010

Gençlerbirliği transferleri ile ilgili son gelişmeler...

Gençlerbirliği Haber Ajansı takımın transferleri ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi...

Gençlerbirliği'nde transferlerle ilgili son gelişmeleri araştırdık. Transfer çalışmaları, resmi olarak duyurulacak isimler, kadro dışı olan ve transferinde sıkıntı yaşanan futbolcularla ilgili gelişmeler şu şekilde:

Hücum oyuncusu Jaime Ayovi’nin yanı sıra orta saha Tiago Rodrigues ve kanat oyuncuları Moha ile Gabriel Torje ile anlaştığını duyuran Gençlerbirliği’nde en az 10 isimle daha anlaşıldığının açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Gençlerbirliği’nde Özgür Çek, Abdullah Durak, Mete Kaan Demir, Hayrullah Erkip, Özkan Yiğiter, Alperen Babacan ve Ebrar Yiğit Aydın’ın Antalya’da yapılan kampta takımla çalıştıkları öğrenildi.

Kırmızı-siyahlı kulüpte kaleci Nurullah Aslan ile olan sıkıntının da büyük oranda çözüldüğü ifade edildi. Nurullah için hem Ankaragücü hem de Samsunspor ile yapılan son girişimler sonucu file bekçisinin bu hafta içinde takıma katılması bekleniyor.

Hücum oyuncusu Souleymane Doukara’nın da Yunan ekibiyle olan sorunlarını çözdüğü ve Antalya kampının bir bölümünde yer aldığı öğrenildi.

Alaaddin Okumuş ile ilgili olarak ise Sivasspor’un gündeminde 1-2 sağ bekin bulunduğu ve bunun netleşmesinin ardından Gençlerbirliği altyapısından yetişen futbolunun da takıma katılma ihtimalinin olduğu belirtiliyor.

Hacettepe 1945 takımından Antalya kampına katılan Alper Ademoğlu ile Mehmet Eksik ile ilgili kararın da yakın bir süre içinde netleşeceği ifade edildi.

Gençlerbirliği’nin Arda Güler’in yüzde 20’lik hakkına karşılık Fenerbahçe’den gelmesi muhtemel futbolcularla ilgili bir gelişme bulunmazken, kırmızı-siyahlıların stoper olarak birer yabancı ve yerli isimle görüştüğü kaydedildi.

Öte yandan ligin ikinci yarısında kadro planlamasında düşünülmeyen futbolcular arasında Übeyd Adıyaman, Muhammed Bayır, Oleksandr Belyaev ve Dmytro Grechyshkin’den sonra Serdarcan Eralp’in de olduğu öğrenildi.

Bu isimler arasından Belyaev’e yurt dışından teklif geldiği ve Ukraynalı futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak takımdan ayrılabileceği ifade edildi. Dmytro için de yurt dışından bilgi soran takımlar olduğu belirtildi. Takım bulması istenen yerli isimler için ise TFF 1. ve 2. Ligi’nden bazı kulüplerin devrede olduğu kaydediliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER