© Sporanki 2010

Gençlerbirliği Yönetimi’nden örnek davranış

Malatya’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında dron operatörünün tekmeli saldırısına maruz kalan 3. sınıf öğrencisi Talha Ş.’ye, Gençlerbirliği Yönetimi destek elini uzattı.

Malatya’nın Pötürge ilçesinde bulunan yatılı bölge okulu bahçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan kutlamalardaki 3. sınıf öğrencisine uygulanan şiddet eylemine, Gençlerbirliği yönetimi duyarsız kalmadı. 23 Nisan kutlamalarında dron operatörü tarafından tekmeyle darp edilen Talha Ş.’nin videosunu izleyen Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, Gençlerbirliği yönetimini harekete geçirdi. Sponsorluk ve Gelir Getirici Faaliyetlerden Sorumlu Asbaşkan Atilla Yıldırım, Talha Ş. ve ailesine ulaşarak destek elini uzattı.

3. sınıf öğrencisi Talha Ş.’ye yapılan şiddetin görüntülerini üzülerek izlediğini belirten Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, “Bir baba, bir insan olarak, Malatya’da yaşanan olayın görüntülerini izlerken vicdanım sızladı. Asbaşkanımız Atilla Bey’le (Yıldırım) konuşup evladımız Talha’yla ilgilenilmesini istedim. Sağ olsun Asbaşkanımız Atilla Bey ve iş insanı Hürcan Atay Bey, Talha ve ailesine ulaşarak gerekli desteği sağladı. Talha evladımızın üstünde Gençlerbirliği formasını ve mutlu bir şekilde çok sevdiği dronu uçurduğunu görmek beni ve yönetimimi mutlu etti. Kimden ya da nereden gelirse gelsin şiddetin her türlüsüne karşıyız. Talha evladıma ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadesinde bulundu.   

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER