© Sporanki 2010

Gençlerbirliği'mi, Keçiörengücü mü?

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftası yarın başkent derbisine sahne olacak. Gençlerbirliği, derbide Keçiörengücü'nü konuk edecek...

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maçın hakemi Turgut Doman... 6 puanla 15. sırada yer alan Gençlerbirliği, riskli bölgeden uzaklaşmak için 3 puan hedefiyle sahaya çıkacak. 15 puanla 2. sırada bulunan Ankara Keçiörengücü ise derbiyi kazanarak üst sıralardaki yerini korumayı hedefliyor. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak...
 

4 EKSİK 

Gençlerbirliği, Keçiörengücü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Genç futbolcular Ahmet Enes Akkan ve Onur Alp Sarman ile birlikte Musa Şahindere ve Oleksandr Belyaev'in sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almadığı bildirildi.

763 kişi cezalı!

Cumartesi 19.00'da Eryaman Stadı'nda oynanacak Gençlerbirliği - Keçiörengücü maçında bloke cezası bulunan taraftar sayısının 763 olduğu öğrenildi.

Cezalı 763 kişiden kombinesi olan taraftarlar, Passolig üzerinden bu maç için haklarını başkasına devredebilecek.

Ömer Faruk Turtay'ın yönettiği Gençlerbirliği - Tuzlaspor maçının ardından, taraftarlar kötü tezahürat gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilmiş ve bu maçta 103, 203 ve 303 numaralı bloklarda bileti bulunan taraftarlar 1 maç bloke cezası almıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER