© Sporanki 2010

Gençlerbirliği’nde defansa genç isim

Gençlerbirliği, Almanya’nın Wuppertaler SV takımında forma giyen 19 yaşındaki Emirhan Ünal’ı transfer etti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, Almanya 4. Lig ekiplerinden Wuppertaler SV takımında forma giyen Emirhan Ünal’ı transfer etti. Başkent ekibi, sağ bek mevkisinde oynayan 19 yaşındaki oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola, Almanya’nın 1.FC Köln takımının altyapısında başlayan Emirhan Ünal son olarak Wuppertaler SV U19 takımında 24 maça çıkarken, takımına 2 gollük katkıda bulundu.

HARUN EROL: “GELECEK VADEDEN OYUNCULARI TAKIMIMIZA KAZANDIRIYORUZ!”

Emirhan Ünal gibi genç bir yeteneği Gençlerbirliği’ne kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getiren Gençlerbirliği Futbol Şube Sorumlusu Harun Erol, “Bu yıl 20 takımın mücadele edeceği zorlu bir sezon bizi bekliyor. Gençlerbirliği yönetimi olarak bu sezon transfer çalışmalarımız konusunda adeta ince eleyip sık dokuduk. Scout ekibimiz, teknik ekibimiz ve transfer komitemizin detaylı çalışmaları doğrultusunda transferlerimizi yaptık ve gerek görüldüğü takdirde yapmaya da devam edeceğiz. Kadromuza isim yapmış tecrübeli oyuncuların yanında, gelecek vadeden futbolcuları da kazandırmayı amaçlıyoruz. Emirhan Ünal da 19 yaşında gelecek vadeden yetenekli bir oyuncumuz. Bu tarz genç yetenekleri Gençlerbirliği’ne kazandırdığımız için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER