© Sporanki 2010

Gençlerbirliği'nde taraftar tepkisi!

Gençlerbirliği'nde son 2 maçta oynanan futbol ve alınan sonuçların ardından taraftarlar teknik ekibe tepki göstermeye başladı.

GHA'nın haberine göre; Kırmızı-siyahlılar, son 2 haftada Keçiörengücü ve Manisa FK'ya 1-0 yenilirken oyun olarak da beklentilerin uzağında kaldı.

Sosyal medya üzerinden tepkilerini gösteren taraftarlar, oyuncu değişiklikleri ve geçtiğimiz sezonu andıran futbol anlayışını eleştirdi.

İlk 6 haftada play off umutlarının oluştuğu kırmızı-siyahlılar, iki mağlubiyetin ardından 11. sıraya gerilerken taraftarlar arasında umutlar da yerini karamsarlığa bırakmış görünüyor.

ERHAN'IN ŞANSSIZLIĞI 

Aynı saha, aynı kale, aynı gol!

Öte yandan Gençlerbirliği kalecisi Erhan Erentürk, üst üste iki farklı sezonda ve iki ayrı takımda aynı kaleye, aynı noktadan atılan şutlarda kalesinde golü gördü.

Geçen sezon Manisa FK forması giyen Erhan Erentürk, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Ensar Kemaloğlu'nun uzatma dakikalarında ceza sahası dışından vuruşunda gole engel olamamış ve Gençlerbirliği sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı.

Bu sezon Gençlerbirliği formasıyla sahaya çıkan Erhan aynı kaleye, aynı noktadan Cishokko'nun çektiği şutta golü engelleyemedi.

Gençlerbirliği, bu golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Erhan, karşılaşmayı 4 kurtarısla tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER