© Sporanki 2010

Gençlerbirliği'ndeki haciz şoku sonrası Başkan Sungur rest çekti!

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, kulübe haciz işlemleri başlatan Cantürk Alagöz’e seslenerek, “Çevrenize beni dolandırdılar diyorsunuz. Sizi dolandıran kimse paranızı onlardan isteyin” dedi.

Gençlerbirliği’nin Cantürk Alagöz’e olan borcu nedeniyle başlatılan haciz işlemlerinin ardından kulüp başkanı Osman Sungur bir açıklama yaptı. Başkan Sungur’un ifadeleri şu şekilde:

-Sayın Cantürk Alagöz. Yaklaşık bir sene önce Gençlerbirliği’nin şirketleşme sürecinin tamamlanacağına ön görüp buradan pay almak için para vermişsiniz. Sonrasında şirketleşme süreci gerçekleşmedi. Çevrenize ‘beni dolandırdılar’ diyormuşsunuz. Gençlerbirliği camiası çok büyüktür. Sizi dolandıran kimse paranızı onlardan isteyin.

-Bu kulüpte eğitim alan 1.500 çocuk var. Burası Türkiye’nin en önemli tesislerinden birisi. Daha yeni İzlanda karşısında bu tesisten çıkan İrfan Can Kahveci ve Arda Güler’in attığı gollerle milli takımımız galibiyete uzanırken milletçe büyük sevinç yaşadık.

-Haciz işlemi sonrasında banka hesaplarımıza da bloke kondu. Bu durum karşısında sportif faaliyetlerimizin de sekteye uğraması söz konusu. Aynı ligde mücadele eden bir takımın başkanı olarak da bu durum size yakışmaz.

-Biz güçlü bir camiayız. Biz gerekirse bu parayı da öderiz. Bu kulüp sahipsiz kalmaz. Camiamız rahat olsun. Biz bu yükün altından kalkmasını biliriz. Bu engeller bizi yıldıramaz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER