© Sporanki 2010

Gençlerbirliği’nden bir örnek davranış daha

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında taraftarlarını Kızılay’a kan vermeye davet eden Gençlerbirliği, ayrıca kan verecek taraftarlarına da forma ve passolig hediye edeceğini duyurdu.   

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren başkentin yüzyıllık güzide kulübü Gençlerbirliği, hayata geçirdiği projelerle de adını gündeme getirmeye devam ediyor. Daha önce şehit yakınları ve gazileri iç saha maçlarında kendileri için ayrılan localarda ağırlayacağını duyuran kırmızı-siyahlı ekip, bu kez de sosyal sorumluluk projesi kapsamında taraftarlarını Kızılay’a kan vermeye davet etti. Kan verecek taraftarların çocuklarına, forma ve passolig hediye edileceğini duyuran başkent ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 17 Eylül – Pazar günü 13:00-17:00 saatleri arasında, duyarlı tüm taraftarlarımızı, Güvenpark Kızılay Kan Merkezi’ne kan bağışı yapmaya davet ediyoruz.

Kan verecek duyarlı ilk 50 taraftarımızın 7, 8, 9, 10 yaş grubundaki çocuklarına, Gençlerbirliği forması ve passolig hediye edilecektir.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER