© Sporanki 2010

Gençlerbirliği’nin su tedarik sponsoru Seğmenler Su A.Ş. oldu

Gençlerbirliği, su tedarik sponsorluğu için başkentin içme suyu markalarından Seğmenler Su A.Ş. ile yeniden sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği yeni sezonda su tedarik sponsoru olarak Seğmenler Su A.Ş. ile yeniden anlaştı. Seğmenler Su A.Ş. bu sezon da yine Gençlerbirliği Profesyonel Futbol A Takımı ve Gençlerbirliği Altyapısı’nın içme suyu ihtiyacını karşılayacak.  

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ninde yapılan sponsorluk anlaşmasına Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur ve Seğmenler Su A.Ş. Genel Müdürü Merih Demirdelen katıldı.

Ankara’nın iki büyük markası olan Gençlerbirliği ve Seğmenler Su A.Ş.’nin yeniden buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur, “Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Seğmenler Su A.Ş.’ye kulübümüze geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da sponsor olarak destek verdiği için şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Başarı ancak birlik ve beraberlikle gelir. Ankara’nın bu değerli markalarının Gençlerbirliği’nde buluşması da başarıyı beraberinde getireceği umudundayım. Seğmenler Su A.Ş.’ye sponsorluktan ötürü tekrar teşekkür ediyor bu kıymetli iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadesinde bulundu.

Seğmenler Su Genel Müdürü Merih Demirdelen, “Gençlerbirliği’ne geçmiş yıllarda olduğu gibi yeniden destek olmaktan mutlu ve gururluyuz. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Seğmenler Su olarak spora ve sporcuya bakış açımız, her zaman olduğu gibi onları desteklemek ve onların gelişimine katkı sağlamak üzerine… Gençlerbirliği, dünya ve Türk futboluna kazandırdığı sayısız futbolcularla önemli bir marka. Bu güzide markaya, Seğmenler Su A.Ş. olarak destek vermekten gurur duyuyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER