© Sporanki 2010

Gençler'de Altınordu hazırlıkları devam ediyor

Cuma günü deplasmanda Altınordu FK'nın konuğu olacak olan Gençlerbirliği, hazırlıklarına bugün Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde basına açık şekilde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda top kapma oyunuyla sürdü. Teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde basına kapalı şekilde gerçekleşen antrenmanın ikinci bölümüne gol çalışmasıyla başlayan başkent ekibi, son bölümde yaptığı dar alanda çift kale maçla günü tamamladı.

Sandro İzmir'e gidiyor!

Gençlerbirliği'nde sakatlığını atlatan Sandro Lima'nın Altınordu ile oynanacak karşılaşma için İzmir'e gideceği öğrenildi. LuaLua da bu maç için özel hazırlanıyor.

Sıkıntılı bir süreçten geçen kırmızı-siyahlı ekipte eksik oyuncular birer birer takıma dönmeye başladı. Ankaragücü maçıyla beraber formasına kavuşan LuaLua'dan sonra Sandro Lima'nın da Altınordu maçı için hazır olduğu öğrenildi. Cezası biten Barış Alıcı da takıma katılacak.

Sandro Lima ve LuaLua'nın maçta ne kadar süre görev yapacağına teknik ekip karar verecek.

Gençlerbirliği'nde Aksel Aktaş ve Ulusoy Mert Kabasakal'ın sakatlığı bulunurken, Dmytro, Metehan, Eleke ve Mert sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Aaron Tshibola ise kırmızı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER