© Sporanki 2010

Gençler'de eksikler artarken, diğer yandan takıma katılanlar da artıyor...

Milli arada Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği dünü çift antrenmanla geçirdi. Sabah bölümünde salon çalışması yapan futbolcular, akşam antrenmanında taktik ağırlıklı saha çalışması yaptı.

Gençlerbirliği'nde derbi öncesi eksikler can sıkarken, bazı oyuncularda takııma katılmaya başladı. Son oynanan Manisa FK maçında kadroda yer almayan Eleke'nin derbide Metin Diyadin'in görev vermesi halinde sahaya çıkacağı öğrenildi. 

Gençlerbirliği’nde, Ankaragücü ile oynanacak derbi maçı öncesi eksikler kervanına Sandro Lima da eklendi. Brezilyalı hücum oyuncusunun lige verilen aradan sonraki maçta sakatlığı nedeni ile oynayamayacağı öğrenildi.

Aaron Tshibola’nın da sakatlığının bulunduğu ve derbi maçına yetiştirilmeye çalışacağı ifade edildi.

Kırmızı-siyahlılarda, cezalı Barış Alıcı ve ameliyat olan Aksel Aktaş da Ankaragücü’ne karşı forma giyemeyecek.

Gençlerbirliği’nde, devrenin son bölümünde yaşadığı sorun nedeniyle operasyon geçiren ve yaklaşık bir aydır takımdan ayrı kalan Kazenga Lualua, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından idmanlara katılıyor. 

Takıma dönüş yapan Rahmetullah ve İlker de antrenmanda yer almaya başladılar. 

Öte yandan Türkiye U19 Milli Takımının 9 Şubat 2022 Çarşamba günü deplasmanda İtalya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna Gençlerbirliği'nden Abdullah Şahindere de davet edildi. Aynı gün saat 19.00'da Gençlerbirliği'nin Ankaragücü derbisi de var. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER