© Sporanki 2010

Gençler'de Moussa Djitte sevinci!

Gençlerbirliği, son olarak Bandırmaspor forması giyen 24 yaşındaki Senegalli hücum oyuncusu Moussa Djitte ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği'nde transferi yılan hikayesine dönen Moussa Djite transferi mutlu sonla bitti. Kırmızı-siyahlı ekiple sözlü olarak anlaşan daha sonra Iğdır FK ve Fransa'dan bir takımla daha temasa geçen Djitte, son olarak Gençlerbirliği'ne imzayı attı.

İki yıllık sözleşme imzalanan Djitte'nin lisansı da çıktı. Senegalli futbolcu Kocaelispor maç kadrosunda ise bulunmuyor.

Djitte en erken 3. hafta!

Gençlerbirliği'nin son transferi Moussa Djitte, sahaya en erken 3. haftada çıkabilecek.

Anadolu Gazete'den Ömercan Özmen'in hatırlattığı bilgiye göre Djitte'nin geçtiğimiz sezondan kalan 2 maçlık cezası bulunuyor.

Geçtiğimiz sezonun son haftasında Bandırmaspor'un play-off için deplasmanda Adanaspor ile oynadığı maçın 11. dakikasında doğrudan kırmızı kart gören Djitte, 2 maç ceza almıştı.

Djitte, bu cezasını Gençlerbirliği'nin Kocaelispor ve Boluspor ile oynayacağı maçlarda tamamlayacak. Bu esnada form tutması da beklenen Djitte, görev verilmesi durumunda ilk maçını Iğdır FK'ya karşı oynayacak.

Djitte'nin transferi için Gençlerbirliğ ile Iğdır FK geçtiğimiz günlerde karşı karşıya gelmişti.

Haber: GHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER