© Sporanki 2010

Gençler'de sakatlardan üzen haber!

Gençlerbirliği, Ankara Keçiörengücü’yle oynadığı lig maçında sakatlık yaşayan takım kaptanı Yasin Güreler ve Amilton’un sağlık durumuyla ilgili olarak açıklamada bulundu.

Başkent ekibinden yapılan açıklama şu şekilde:

“Ankara Keçiörengücü maçında yaşadıkları sakatlıklar sonrası maçı tamamlayamayan futbolcularımız Yasin Güreler ve Amilton Minervino Da Silva hakkında kulüp doktorumuz Doç. Dr. Gürhan Dönmez açıklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig 7. haftasında oynadığımız Ankara Keçiörengücü maçının ikinci yarısının hemen başında sol dizinden sakatlanan takım kaptanımız Yasin Güreler ve Amilton Minervino Da Silva’nın sağlık durumuyla ilgili olarak kulüp doktorumuz Dönmez şunları söyledi: “Takım kaptanımız Yasin Güreler’in yapılan MR incelemesinde, ön bağında kopuk ve iç menisküs arka boynuzunda yırtık saptanmış olup, sporcumuzun sezonu kapattığını üzülerek belirtmek isterim. Yasin Güreler’in ameliyat süreci planlanmaktadır. Diğer yandan aynı maçın ilk yarısında, sağ üst arka kas grubunda yaşadığı problem nedeniyle maça devam edemeyen Amilton Minervino Da Silva’nın yapılan MR incelemesinde, biseps femoris kas-tendon bileşkesinde ikinci dereceden yırtık ve kas içi ödem saptanmış olup sağlık ekibimiz tarafından tedavisine başlanmıştır.”

Her iki sporcumuza da geçmiş olsun dileklerimizi iletir, en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ederiz.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER