© Sporanki 2010

Geri dönüş Güçlüler'den sorulur !

Geri dönüş Güçlüler'den sorulur !

Ankaragücü ilk yarısını 2-0 geride kapattığı Denizlispor maçında 2-2'yi yakalamayı başardı.  İki haftadır deplasmanda puanları son dakikalarda kurtaran sarı-lacivertliler son olarak da 66 ve 84. dakikada gelen Scarione’nin golleriyle pes etmediğini gösterdi

Geçtiğimiz hafta Antalya'dan 2-2'lik skorla Başkent'e 1 puanla dönen Ankaragücü bir önceki hafta yine deplasmanda Galatasaray ile 2-2 berabere kalmıştı. Deplasmanda üst üste oynadığı maçlardan 1'er puan toplayan sarı-lacivertliler Denizlispor maçının son dakikalarında bulduğu gollerle 1 puanı hanesine yazdırdı. 

İkinci yarıda rakibe yüklenen Başkent ekibinde maçın kaderini 57. dakikada oyuna giren Scarione oldu. 66. dakikada şık bir çalımla rakibinden topu kurtaran Scarione sol ayağıyla yerden sert vuruşla ağları sarstı: 1-2. 84'te Pinto'nun pasında ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Scarione önündeki boşluğu iyi değerlendirdi ve sağ ayağıyla uzak köşeye 25 metre uzaklıktan harika bir vuruş yaparak Stachowiak'ı çaresiz bıraktı: 2-2.

Ankaragücü bu sonuçla son 3 hafta kazanamasa da 2 puan deplasmanda, 1 puanda Ankara'da hanesine yazdırdı. 

Ankaragücü, Galatasaray'a karşı 0-2'de geri dönüş yaparken, Antalyaspor'a karşı da 0-1 ve 1-2'den dönüş yapıp maçı 2-2 tamamladı. 

Ancak küme düşme hattından çıkamadı. 12 puanla sezonun ilk yarısını tamamlayan Başkent ekibi ligin ikinci yarısına yine Ankara'da oynayacağı Konyaspor maçıyla başlayacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER