© Sporanki 2010

Gery Rodrigues transferinin perde arkası!

Ankaragücü gizlemek için uzun süre uğraştığı ama İstanbul medyası tarafından ifşa edilen Garry Rodrigues transferini nihayet bugün sonlandırdı.  

Transferin geçmişi yaklaşık 3 hafta önceye dayanıyor. Ankaragücü, oyuncu ve temsilcisiyle anlaşarak transferi bitirdi.

Garry Rodrigues, Ankaragücü tarafından kendisine sunulan şartlarını kabul etti. Bunun üzerine oyuncuyla bir ön sözleşme imzalandı. Ön sözleşme FİFA nezdinde de bağlayıcıydı. Bu nednele Gery Rodrigues kendisine yapılan başka teklifleri reddetti. Zaten kendisi de Ankaragücü’nden gelen cazip teklif nedeniyle mutluydu ve Başkent’te futbol yaşantısını sürdürmek istiyordu.

Ancak bir sorun vardı. Oyuncunun Olimpiakos’tan alacakları vardı ve bu hakkını kaybetmek istemiyordu. Yunan kulübü ise alacakları vermek istemiyordu.

Gery Rodrigues ile Olimpiakos arasındaki ilişki işin sonunda nasıl koptu onu bilemiyoruz. Ama sonuçta Gery Rodrigues boşa çıkarak Başkent’e geldi ve bugün de başkan Faruk Koca’nın yanında resmi sözleşmeye imza attı.

33 yaşındaki oyuncu Hollanda Amsterdam doğumlu. Ancak Afrika ülkesi Yeşil Burun vatandaşı. 2023 yılında 3 kez Milli formayı giydi.

Geçen sezon Olimpiakos’ta  18 lig, 6 kupa ve 5 kez de Avrupa Liginde forma giydi.Toplam 29 maçta 3 gol, 1 asistle oynadı.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER