© Sporanki 2010

Gökmen Barış için oyna Ankaragücü !

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olacak.

İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Sarı-lacivertliler, haftaya 11 puanla 14. sırada girdi. Ligin 11. haftasında Bitexen Giresunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Başkent ekibi, geçen hafta ise evinde Atakaş Hatayspor'a 4-1 yenmişti.

Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetimindeki MKE Ankaragücü, son iki deplasman maçını ise kaybetmedi. İstanbulspor'u dış sahada 2-1 mağlup eden MKE Ankaragücü, Bitexen Giresunspor ile berabere kaldı ve 4 puan aldı. Ömer Erdoğan takımının başında çıktığı 8 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 yenilgi aldı. Erdoğan 8 maçta 10 puan toplayarak, takımı ligin dibinden çıkardı. 

Ankaragücü'nde sakatlığı bulunan Marlon maçta yer alamayacak. Oyuncunu Dünya Kupası arasından sonra sahalara dönecek. Cezası biten Emre Kılınç ise, Erdoğan'ın görev vermesi halinde takımındaki yerini alacak. 

Ankaragücü'nün maça şu onbirle başlaması bekleniyor.

Gökhan Akkan- Malcuit, Radakoviç, Mujakiç, Yasin Güreler- Tolga Ciğreci, Pedrinho, Taylan Antalyalı, Beridze,Jese, Ali Sowe.

Kasımpaşa ise ligde 4 maçtır galip gelemiyor. Ligde 11. sırada yer alan Kasımpaşa'nın 14 puanı bulunuyor. Kasımpaşa'nın 2 önemli oyuncusu Hajradinoviç ve Ben Ouanes cezaları nedeniyle maçta yer alamayacaklar. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER