© Sporanki 2010

Göster artık gücünü Ankaragücü!

Ankaragücü, İstanbul'da İstanbulspor ile karşılaşacak.

Süper Ligde son olarak 2004-2005 sezonunda 9 Mart 2005'te karşılaşan iki ekip, 17,5 yıl sonra Türkiye'nin en üst futbol liginde birbirlerine rakip olacaklar.

Geçen sezon Spor Toto 1. Lig'de karşı karşıya gelen iki takımın maçından Ankaragücü gülmüştü. Sarı - lacivertliler İstanbul'daki maçı 1-0 kazanmışlardı. 

İstanbulspor ile MKE Ankaragücü arasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Yasin Kol yönetecek.

Sezona istediği gibi başlayamayan MKE Ankaragücü, sahaya çıktığı 7 maçta 4 puan toplayabildi. Haftaya 16. sırada giren Ankara ekibi, geçen hafta sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilmişti.

MKE Ankaragücü, bu sezon Süper Lig’de deplasmanda çıktığı bütün maçları kaybetti. Sarı-lacivertliler deplasmandaki maçlarında Gaziantep FK’ye 1-0, VavaCars Fatih Karagümrük’te 4-1, Corendon Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Başkent ekibi ilk galibiyeti İstanbulspor'dan almak için sahaya çıkacak. 

Sarı - lacivertliler, teknik direktör Ömer Erdoğan ile 5.maçına çıkacak. Mustafa Dalcı'nın yerine göreve gelen Erdoğan daha önce takımın başında çıktığı 4 maçın 3'ünü kaybedip, 1'ini ise kazanmıştı. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER