© Sporanki 2010

Güçlüler için 6 puanlık maç !

PTT 1.Ligin 2.Hafta maçında Kocaelispor ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu oynadığı maçta Tuzlaspor ile 1-1 berabere kalan Başkent ekibi ligdeki en önemli rakiplerinden biriyle karşılaşacak. Kocaelispor’da kurduğu iddialı kadroyla Ankaragücü gibi şampiyonluk hedefi belirlemiş bir takım. Kocaelispor’da geçen sezon Ankaragücü forması giyen Atila Turan kırmızı kart ceza nedeniyle forma giyemeyecek. Körfez ekibi son olarak; kadrosuna Norveç’in Haugesund ekibinde forma giyen Senegalli Ibrahima Wadji’yi kattı. 

Sarı - lacivertlilerde basın sözcüsü Gökalp Üstün'ün yaptığı açıklamaya göre Aatıf ve Ariyibi bu hafta da yok. Üstün, "Tuzlaspor karşılaşması öncesinde yapmış olduğumuz rutin Covid-19 PCR testi pozitif sonuçlanan futbolcularımız Gboly Ariyibi ve Aatif Chahechouhe’nun karantina süreci devam etmektedir. Bu sebepten ötürü futbolcularımız Kocaelispor karşılaşması kadrosunda yer alamayacaktır." ifadelerini kullandı.

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Dalcı, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Tuzlaspor maçında aksayan bazı oyunculara bu maçın ilk 11’inde yer vermemesi bekleniyor. Sarı – lacivertlilerde İstanbul’da sağ bek oynayan Murat Uçar’ın ön tarafa çekilip, yerine Erdem Özgenç’in oynaması, hazır bir görüntü sergilemeyen Sinan Osmanoğlu’nun da yedeğe çekilmesi olası ihtimallerden. Stoper bölgesinde Yusuf Abdioğlu’na tandem olarak Erdi veya Alperen’in görev alması bekleniyor.
Ön liberoda ise Lukasik mi, Abdullah Durak mı yer alacak maç günü belli olacak.
6 puan değerinde olan Ankaragücü - Kocaelispor maçı Pazar günü saat 19.15'de Eryaman Stadı'nda başlayacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER