© Sporanki 2010

Güçlüler'de hazırlıklar sürüyor

 

MKE Ankaragücü 2021-2022 sezonu hazırlıklarını kendi tesislerinde devam ediyor.

Sarı - lacivertlilerin Beştepe Tesislerindeki sabah çalışması teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapıldı. 

Çalışmalara dün Norveçli Törgeir Börven katıldıktan sonra, bugünde Endri Çekiçi ve Daniel Lukasik'te katıldı. Başkent ekibi hazırlıklarını akşam antremanıyla devam ettirecek.

BİR SONRAKİ ADIM KIZILCAHAMAM ! 

Ankaragücü, 2021-2022 sezonu hazırlıklarına geçtiğimiz cumartesi günü teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde başlamıştı.

Sarı - lacivertliler 6 Temmuza kadar Beştepe'de çalışacaklar. 

Daha sonraki program şöyle:  9 – 19 Temmuz: Kızılcahamam

22 Temmuz – 1 Ağustos: Gerede 

Başkent ekibi Gerede’deki kampın ardından 3 Ağustos’tan itibaren Beştepe Tesisleri’nde çalışmalarına devam edecek ve lige giriş yapacak. Ankaragücü, Kızılcahamam ve Gerede'de hazırlık maçları oynayacak.

Başkent ekibinin kampında altyapıdan Atakan Dama, Arif Emre Eren, Halil Fatih Açıkgöz, Ulaş Yılmaz, Kaan Çinkaya, Siraç Astanakulov, Sıtkı Ferdi İmdat ve Yusuf Eren Göktaş'da çalışmaya devam edecek. 

Bilindiği gibi geçtiğimiz sezonun son haftasında Alanyaspor'a karşı forma giyen ve başarılı bir performans sergileyen genç kaleci Mert Topuz zaten A takımda çalışmalara sürdürüyor.

Öte yandan Ankaragücü'nün transferini gerçekleştirdiği Hasan Hüseyin Acar'ın gelişi taraftarlar arasında memnuniyetle karşılandı. 
 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER