© Sporanki 2010

Güçlüler'de rota Beşiktaş!

Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in 35’inci haftasında bu akşam deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı. Sarı lacivertlilerde tek hedef üç puanla dönmek.

 Beşiktaş Vodafone Park’taki zorlu mücadele saat 19.00’da başlayacak. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla hızla yükselişe geçen ve düşme potasından çıkan Başkent ekibinde tek hedef İstanbul’dan puan veya puanlarla dönmek.

ÇIKIŞI GEÇTİLER

Sezon başından bu yana gerek maddi anlamda gerekse kadro yapılanması anlamında büyük sıkıntılar çeken Ankaragücü teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman’ın getirilmesinden ardından büyük bir çıkışa geçerek hızla ligin alt sıralarından kurtulmaya başladı. Deneyimli teknik adam 34. hafta itibari ile takımıyla birlikte önemli başarıya imza attı. Sezonun ilk 22 maçında 18 puan toplayabilen sarı-lacivertli ekip, Karamanlı 10 haftada aynı puana ulaşmayı başardı. Özellikle son 7 hafta Hikmet Karaman için harika geçti. Ankara temsilcisi, 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 13. sıraya kadar yükseldi. Bu hafta düşme hattındaki bir diğer rakibi Gençlerbirliği'ni 2-1 ile geçen Hikmet Karaman'ın öğrencileri 36 puana ulaştı.

ÇEKİCİ KART CEZALISI

Gençlerbirliği karşılaşmasında kart görerek cezalı duruma düşen Endri Çekici, Beşiktaş JK karşılaşmasında forma giyemeyecek. Sarı lacivertliler, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER