© Sporanki 2010

Güçlüler'i, Karadeniz'de sıkıntı basıyor...

Süper Ligin 31. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 4-1 yenik ayrılan Ankaragücü’nde, üç maçlık galibiyet serisinin sona ermesinin hüznü yaşanıyor. Sarı-lacivertliler, bu mağlubiyetin ardından 29 puanda kalırken, milli araya da moralsiz girdi.

Ankaragücü, düşme hattından biraz daha uzaklaşmak, Trabzonspor ise zirve yarışına tutunmak için mücadele verirken, basit hatalar skoru belirledi. Başkent ekibi, maçın başında yenik duruma düşmesine rağmen, beraberlik golünü erken buldu. Ancak Kısa aralıklarla gelen ev sahibi ekibin 2 ve 3. golü sarı-lacivertlerin oyun planlarını bozdu.

Sezonun ilk yarısında yenildiği rakibinden rövanşı alamayan Ankaragücü, milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından 32. haftada Antalyaspor ile kendi evinde karşılaşacak.

Ankaragücü, yine Karadeniz'de oynadığı Çaykur Rizespor deplasmanından da 5-3'lük yenilgiyle dönmüştü. 

SERİ SONU 

3 maçlık seriyle Trabzon'a giden Ankaragücü'nün serisi burada sona erdi. Dördüncü galibiyet gelmedi. 

Ankaragücü, Süper Lig'de en son 4 galibiyet üst üste 2006-07 sezonunda almıştı. Konyaspor'u 2-0, K. Erciyesspor'u 4-1, Gençlerbirliği'ni 2-1 ve Ç. Rizespor'u 2-0 yenmişti. O dönemde de takımın başında yine Hikmet Karaman vardı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER