© Sporanki 2010

Hakan Kutlu'dan yönetime destek: "Köstek değil, destek olunacak dönemdir"

Ankaragücü!nün unutulmaz kaptanlarından Hakan Kutlu, Faruk Koca yönetimine destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Sporanki, Ankaragücü’nden başka biri takımın formasını giymeyen Hakan Kutlu’nun görüşlerini aldı.

Kutlu şu ifadeleri kullandı;

“Öncelikle Ankaragücü zor bir dönem geçiriyor. Süper Lig’den 1.Lig’e düşmek hem psikolojik,  hem de maddi gelir olarak camiaları zorlayan bir olay.

Takım aynı zamanda birçok değerli oyuncusunu kaybetti. Yaklaşık 13-14 oyuncusu takımdan ayrıldı ve kadro içinde mecburi bir sirkülasyona gidildi. Yönetim Kurulu zaten Ankaragücü’ne yabancı insanlardan oluşmuyor. Birçoğu kulübün tarihini, büyüklüğünü, dinamiklerini bilen isimler. Muhakkak gece gündüz mesai yaparak maddi ve manevi olarak kulübü en doğru şekilde idare etmeye çalışıyorlar. Hiç kimse bindiği dalı kesmek istemez. Onlarda kendi görüşlerince Ankaragücü camiası içinde en doğrusuna inandıkları hamleleri yapıyorlardır.

Şu dönem kesinlikle köstek değil,  destek olunacak dönemdir. Taraftarlara ve bizlere düşen şu an için sonsuz destek olmaktır. Eleştiriler illa ki olacak. Ancak bunlar şu an değil ilerleyen süreçte alınacak sonuçlarla beklentiler karşılanmaz, başarısız olunursa o zaman olmalı. Çünkü o zaman altı daha dolu ve doğru olur. Başarı birçok dinamiğin aynı anda doğru ilerlemesiyle gelen bir sonuç. Başarı olursa herkes mutlu olur. Ancak olası bir başarısızlıkta zaten herkes payına düşeni alır. Bundan 5 sene önce Mehmet Yiğiner döneminde yine bu tarz eleştiriler olmuştu. O zaman da benzer söylemleri dile getirmiştim ve destek olunması gerektiğini söylemiştim.

O dönemde Ankaragücü önce 1.Lig’e ardından Süper Lig’e yükselmişti. Şimdi tekrardan Ankaragücü için zorlu bir süreç başlıyor. Bizlerin tek arzusu Ankaragücü’nün tekrar Süper Lig’e çıkması.” İfadelerini kullandı.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER