© Sporanki 2010

Halı Saha Futbol Federasyonu Halı sahaların açılması için sıkı takipte.

Halı Saha Futbol Federasyonu Halı sahaların açılması için sıkı takipte.

 

Halı Saha Futbol Federasyonu Halı sahaların açılması için sıkı takipte.

Halı Saha Futbol Federasyonu Başkanı Bahadır Bulut Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Başkanlığı’na halı sahalarda gerekli düzenlenmeleri ve tedbirleri belirten Öneri verdi.

Federasyon Başkanı Bahadır Bulut Bilim Kurulu Üyeleri ile dirsek temasında olduğunu belirtti. BİLİM KURULUNUN ÖNERGEYE SICAK BAKMASI BEKLENİYOR
Halı Saha Futbol Federasyonu’nun önerge de de belirttiği , Gerekirse “HFF PANDEMİ KURULU ‘’ kurulabilir.” isteğine Bilim Kurulu’ndan onay çıkarsa HFF PANDEMİ KURULU Federasyon’nun kontrolünde kurulacak.

20.000 HALI SAHA ve 10.000 FUTBOL OKULUNUN MADDİ SIKINTILARINA ÖZELLİKE GENELGE DE BÜYÜK YER VERİLDİ. Türkiye de İL temsilcilerimiz Birçok halı saha sahipleri ve futbol okulların yanlarında olduğunu belirtti.

Zor günler geçiren 20.000 halı saha işletmesi ve 10.000 futbol okulu için
Başkan Bulut :
“Covid-19 pandemisi sürecinde 4 aydır kapalı kalan sahalarımız artık geçimlerini sağlayamamaktadır. İnsan sağlığı her şeyden önde gelir bunun bilincindeyiz. Spor tesisleri insanlara sağlık kazandıran yerlerdir. Tesislerimiz de belirlenecek sağlık tedbirlerini alıp faaliyete geçmek istiyoruz.” dedi.

Halı Saha Futbol Federasyonu , halı Sahaların açılması için 2 gün öncede Türkiye Büyük Millet Meclisi ( TBMM ) Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığına halı sahaların açılmasını konu alan Genelge göndermişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER