© Sporanki 2010

Halil İbrahim Pehlivan: "Moralli gidiyoruz, inşallah puanla döneriz"

Gençlerbirliği kaptanlarından Halil İbrahim Pehlivan, kulüp YouTube kanalına önemli açıklamalarda bulundu. 

Takım kaptanlarından Halil İbrahim Pehlivan da üç haftalık seride eksiklere rağmen alınan 7 puanın öneminden bahsetti.

Halil İbrahim; “Alanyaspor maçıyla başladık galibiyet serisine, Alanyaspor da ligin lideriydi, namağlup takımıydı. Biz de o maçta gerçekten çok iyi oynadık, çok iyi mücadele ettik, çok iyi analiz etmiştik Alanyaspor’u. 3 puanı kazandıktan sonra Erzurum deplasmanına gittik, birçok eksiğe rağmen orada da elimizden gelen mücadeleyi hava şartlarına rağmen gösterdik ve çok güzel bir galibiyetle ayrıldık. Son maçta da Ankara derbisinde gerçekten güzel, keyifli bir maç oldu. Gençlerbirliği’nin gençleri ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiler. 3 puanı alabilirdik ama 3 puanı kayıp da edebilirdik. 1 puan aldığımız için üzgünüz açıkçası çünkü üç puan olarak düşünüyorduk. Önümüzde zorlu bir Sivasspor maçı var, ona hazırlanıyoruz. İnşallah oradan puan ya da puanlarla ayrılırız.”dedi. 

Açıklanan fikstürle birlikte dar bir zamanda çok sayıda maç oynamanın zorluğuna değinen Halil İbrahim sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu sene 40 hafta üzerinden bir lig oynayacağız. Doğal olarak hafta içi ve hafta sonu maçları oynuyoruz, gerçekten bizim Türk futbolu alışkın değil bu tempoya. Zor olacağını düşünüyorum ama daha önce de dediğim gibi; ayakta kalan kazanacak diye düşünüyorum. İnşallah biz de ayakta kalan taraf oluruz.”

Son maçlarda kendi mevkisi olan sol bek haricinde pozisyonlarda da görev alan Halil İbrahim Pehlivan, teknik direktörlerin görev vermesi halinde her mevkide elinden geleni yapacağını söyleyerek sözlerini noktaladı. Halil İbrahim, oynadığı çeşitli mevkilerle ilgili gelen soruya karşılık şunları söyledi:
Bana nerede şans verilirse ben orada oynamaya çalışıyorum, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sağ bek diyorlar sağ bek oynuyorum, stoper diyorlar stoper oynuyorum. Elimden gelenin de en iyisini gerçekten yapmaya çalışıyorum, yaptığımı da düşünüyorum. Yapılan yorumlara bazen bakıyorum, güzel yorum yapan da var, kötü yorum yapan da var ama ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER