© Sporanki 2010

Halil Üner'den Ankaragücü yönetimine sitem dolu sözler!

Orhan Sal ile Haber Ankara'da yayınlanan Başkent Sporunun Nabzı programı gündemi belirlemeye devam ederken yayımlanan son bölümün konuğu Ankaragücü Ikon Menkul Başantrenörü Halil Üner oldu. Üner önemli açılamalar yaparken Ankaragücü yönetimine sitemde bulundu.

Orhal Sal'ın sunmuş olduğu Başkent Sporunun Nabzı 4. bölüm konuğu Ankaragücü Ikon Menkul Başantrenörü Halil Üner oldu. Koç Halil Üner programda önemli açıklamalara imza aterken aynı zamanda Ankaragücü yönetimine de sitemde bulundu.

KOÇ HALİL ÜNER'DEN ANKARAGÜCÜ YÖNETİMİNE SİTEM!

Başkent Sporunun Nabzı programında Orhan Sal'ın bu haftaki konuğu olan Ankaragücü Ikon Menkul Başantrenörü Halil Üner kariyerinden Ankaragücü Ikon Menkul takımına kadar önemli açıklamalarda bulundu. Üner 12 senedir kalp rahatsızlığı nedeniyle zorunlu olarak ara verdiği kariyerine Ankaragücü'nü basketbolda süper lige çıkarma rüyası nedeniyle geçen sene geri dönüş yaptığını belirterek "Haftada 5 gün Ankara'da kalarak ve çok büyük bir çalışmayla 17'de 15 galibiyet aldık ancak averajla lige çıkmayı kaçırdık." diyerek geçen sene kılpayı kaçırdıkları süper lig hedefi için bu sene mücadeleye kaldıkları yerden devam ettiklerini ifade etti.

ANKARAGÜCÜ FUTBOL TAKIMI İLE BASKETBOL TAKIMI İLE BAĞLANTILI MI?

Kulübü mutlak suretle süper lige çıkarma arzusu ile göreve geldiklerini belirten Üner Ikon Menkul'un bu mücadelede kendilerine destek olduğunu söyledi. Orhan Sal'ın basketbol yapısı hakkında sorduğu soruya yanıt veren Üner "Biz bunu çok dile getirmek istemedik ama bizim futbol tarafı ile hiçbir ilgimiz yok. Biz yalnızca kendi imkanlarımızla Ankaragücü basketbolu finans ederek mücadelemize devam ediyoruz.

İkisi tamamen farklı yapılar. Biz Ankaragücü basketbol olarak kulübün maddi yönü ile hiçbir bağı olmayan, manevi yönü ile de bağ kurmaya çalışan ama bir türlü bulamayan bir yapıyız. Gerçek Ankaragücü'nü seven insanların duaları ve destekleriyle yola devam ediyoruz" dedi. Kulubün oyuncularının son derece yüksek maliyetleri bulunduğunu belirten Orhan Sal'ın sorusu üzerine tüm oyuncuların maliyetlerini Ikon Menkul ile kendilerinin ceplerinden karşıladıklarını belirten Koç Üner "Kimseden bir destek istediğimiz yoktu, sadece manevi destek bekledik ama onu da bulamadık.

ANKARAGÜCÜ IKON MENKUL BASKETBOL TAKIMI NASIL FİNANSE EDİLİYOR?

Biz futbol maçlarını kimseye demeden trübünden gidip izleyerek destek olduk ama bizim basketbol maçlarımızı maalesef futbol tarafından gelip izleyen, destek olan, 1 tepsi baklava alıp gelerek sporcularımızın yanında olan kimse olmadı. Ankaragücü çok güçlü bir kulüp. 1910'dan beri devam eden bir yapı. Birçok grupların arasında politize olmadan, arada gerçek vatanseverliğin çimento olarak yola devam ettiği Ankaragücü olarak 100-200 kişi oynuyor. TOBB salonunda oynuyoruz maçlarımızı hiç kimseden destek almadan çıkıyoruz. Ama ben eminim ki biz kazanmaya devam edip süper lige çıktığımız anda o salon gerçek Ankaragüçlüler tarafından doldurulacak" diyerek tüm Ankaralılardan takımlarına destek olmalarını istedi.

Yayını izleyebileceğiiz link https://www.youtube.com/watch?v=0U6HAiGYr74&t=64s

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER