© Sporanki 2010

Halkbank'a Fenerbahçe freni 2-3

Halkbank'a Fenerbahçe freni 2-3

Halkbank ANKARA: 2
Fenerbahçe HDI Sigorta: 3

Salon: TVF Başkent
Hakemler: Zeki Bocutcu, Erkan Sarı
Halkbank ANKARA: Alexander Berger, Faik Samed Güneş, FernandoHernandez, Efe Bayram, Oğuzhan Karasu, BrettWalsh, (Caner Ergül, Volkan Döne, Gökhan Gökgöz, Aslan EKşi)
F.Bahçe HDI Sigorta: NicholasHoag, Emre Batur, Metin Toy, Salvador Hidalgo, GrahamVigrass, Ulaş Kıyak (Hasan Yeşilbudak, Ahmet Karataş, Caner Pekşen, İzzet Ünver, Hasan Sıkar, Kelvin Arinze)
Setler: 17-25, 25-23, 20-25, 25-19, 11-15
Süre:2.15 (26, 30, 31, 29, 20)

AXA Sigorta Efeler Liginde, iki şampiyon adayını karşı karşıya getiren karşılaşmayı 3-2 Fenerbahçe kazandı.Halkbank, kazandığı 1 puanla, puanını 16’ya çıkardı.
Seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. İki takımın silahları voleybol adına müthiş hareketler sergiledi.Halkbank, bu sezon ilk kez beş setlik bir mücadele tamamladı, bu sayı Fenerbahçe için üç.
Karşılaşmanın en skorer oyuncuları, takımların Kübalı oyuncularıydı. Halkbank’tan Hernandez 22, Fenerbahçe’den Hidalgo 20 sayı kaydetmeyi başardılar.
Fenerbahçeli oyunculardan Ulaş Kıyak, Emre Batur, Metin Toy, Hasan Yeşilbudak, önceki yıllarda Halkbank forması da terleten oyuncular olarak sahada yer aldılar. Halkbank’tan Oğuzhan Karasu da geçtiğimiz yıl Fenerbahçe kadrosundaydı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER