© Sporanki 2010

Halkbank, Avrupa'da rahat 3-1

Halkbank ANKARA:3

HapoelKfar Saba:1

 

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Konstantin Selin (Azerbaycan) EndriZguri (Arnavutluk)

Halkbank ANKARA:BrettWalsh, Alexander Berger, Faik Samed Güneş, FernandoHernandez, Efe Bayram, Oğuzhan Karasu(Volkan Döne, Caner Ergül, Aslan Ekşi, Ediz Kaan Fırıncıoğlu)

HapoelKfar Saba:SebastianDevash, VasilyPoylov, Tamir Hershko, IliyaGoldrin. ViacheslavBatchkala, RadoslawGil (ShoheiNose, YoavSessler, IdanMuallem)

Setler: 28-26, 25-19, 19-25, 25-17

Süre:1.48 (31, 25, 25, 25, 26)

 

CEV Challenge Kupası 1/16 ilk maçında Halkbank, Ankara’da oynanan karşılaşmada İsrail’in HapoelKfar Saba takımını 3-1 yendi ve tur için avantaj yakaladı.

Eşleşmenin ikinci maçı 6 Kasım Cuma günü yine Ankara’da TVF Başkent Voleybol Salonunda oynanacak. Müsabakanın başlama saati 17:30.

Müsabakayı Halkbank kazanırsa tur atlayan taraf olacak. HapoelKfar Saba’nın 3-1 veya 3-0 alması halinde 15 sayılık altın set oynanacak.

Mücadelede 100 polis memurusaha içi ve dışı güvenliği sağlamak için seferber oldu.

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu 24 sayıyla Halkbank’tan HernandoFernandez olurken, en hızlı servisi, saatte 119 kilometre hızla ace alan FernandoHernandez kullandı. Müsabakanın en yükseğe sıçrayan oyuncusu da yine HalkbankANKARA’dan116 santimetre ile Alexander Berger oldu. oldu.

 

Hedefimiz her zaman kupa

Karşılaşma sonunda görüşlerini açıklayan Gökhan Gökgöz, iyi oynayarak maçı kazandıklarını ve tur için avantaj yakaladıklarını söyledi. Tüm rakiplerine olduğu gibi Hapoel’e de saygı duyduklarını dile getiren milli smaçör, “Buna göre hazırlandık ve kazandık. Şimdi sırada ikinci mücadele var. Onu da kazanarak üst tura çıkmak için sahada elimizden geleni yapacağız. CEV Kupası’nı kazanan Halkbank için nihai hedef her zaman kupadır. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER