© Sporanki 2010

Halkbank beş sette galip

Halkbank beş sette galip

 

Halkbank: 3

ALTEKMA: 2

 

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Koray Yılmazgil, Tolgacan Dinçer

Halkbank: Selçuk Keskin, Nicolas Bruno, GrahamVigrass, FernandoHernandez, Yiğit Gülmezoğlu, Mustafa Koç (Volkan Döne, Caner Ergül, Aslan Ekşi, Efe Bayram, Oğuzhan Karasu)

ALTEKMA: MaksimBuculjevic, Hugo Hamacher, Yunus Emre Tayaz, JoseLuanWeber, Cafer Kirkit, Ertuğrul Gazi Metin (Mehmet Özbek, Hüseyin Şahin, Altay Demirci, KhaniGarkoroudi, Halil Dolaşık)

Setler: 23-25, 25-17, 25-27, 25-16, 15-13

Süre:2 saat 30 dakika (32, 27, 43,26, 22)

 

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi nde altıncı hafta karşılaşmaları oynandı. Ankara’da yapılan müsabakada Halkbank, İzmir ekibi ALTEKMA’yı 3-2 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı.

Bu sonuçtan sonra Halkbank galibiyet sayısını 6. Puanını da 16’ya çıkardı.

 

Zor bir maç oldu

Halkbank’ta, uzun süren sakatlığının ardından sahalara yeniden dönen ve 25 sayılık katkı yapan FernandoHernandez, zor bir maç oynadıklarını ama kenetlenerek iki puana ulaştıklarını söyledi. Uzun bir aradan sonra takımı ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını da anlatan tecrübeli oyuncu, “Lig kaliteli takımlardan kurulu ve her puan için maksimum mücadele gerekiyor. Bugün de öyle oldu. Sonunda galibiyete ulaştığımız ve zirvede kalmaya devam ettiğimiz için mutluyuz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER