© Sporanki 2010

Halkbank kupada finalde. Rakip Spor Toto...

Başkentliler, AkasSpor’u mağlup ederek Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley’da finale kaldı

Arkas Spor: 0

Halkbank: 3

Salon: TVF Başkent

Hakemler: Burhan İlhan, Bilal Çağlar

Arkas Spor:JayBlankenau, Yiğit Gülmezoğlu, Mustafa Koç, Efe Mandıracı, Mirza Lagumdzija, Mustafa Cengiz (Paulo Bravo, Cağatay Durmaz, Mert Matic)

Halkbank: BrettWalsh, Alexander Berger, Hakkı Çapkınoğlu, FernandoHernandez, Efe Bayram,Oğuzhan Karasu (Volkan Döne, Caner Ergül, Ediz Kaan Fırıncıoğlu)

Setler: 21-25, 24-26, 13-25

Süre:1.18 (26, 30, 22)

Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley yarı final maçındaArkasSpor’u 3-0 yenen Halkbank, adını finale yazdırdı ve Fenerbahçe’yi eleyen Spor Toto’nun rakibi oldu.

İki ekibi finalde buluşturacak karşılaşma Başkent Voleybol Salonunda oynanacak. Saat 18:30’da başlayacak müsabaka TRT Spor 2’den naklen yayınlanacak.

Kupayı istiyoruz

Maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Caner Ergül, çok kıymetli bir takımı eleyerek finale kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Finalde de yine saygın bir kulüple karşılaşacaklarını ifade eden Ergül, “Çok yönlü bir eşleşme bizi bekliyor. Hem Ankara derbisi, 5/6 playoff etabında rakibimiz. Maçı televizyondan izleyecek sporseverleri bir voleybol şöleni bekliyor olacak. Rakibimizi yenerek kupayı almak, sezonu kupa ile tamamlamak istiyoruz. Biz bu mücadeleye hazırız” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER