© Sporanki 2010

Halterde Dünya Şampiyonası heyecanı Kolombiya’da yaşanacak

HALTERDE DÜNYA ŞAMPİYONASI HEYECANI KOLOMBİYA’DA YAŞANACAK

Halterde Dünya Şampiyonası heyecanı 05-16 Aralık 2022 tarihlerinde Kolombiya’da yaşanacak. Kolombiya’nın başkenti Bogota’da organize edilecek Büyükler Dünya Halter Şampiyonasında mücadele edecek Milli takım belli oldu. Bu yıl katıldığı her uluslar arası organizasyonda madalya kazanma başarısı gösteren Türkiye Halter Federasyonu Milli sporcuları yılın son organizasyonunda başarılı olabilmek için mücadele edecek.

Dünya Şampiyonasında ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, 3 Aralık 2022 tarihinde Kolombiya’ya hareket edeceklerini ifade etti. Genç bir kadroyla bu şampiyonaya katıldıklarını ifade eden Talat Ünlü, “Amacımız Kolombiya’da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek olacak. Sporcularımız ve teknik kadromuz şampiyonaya hazır duruma geldi. Sporcularımızdan madalya bekliyoruz kendilerine başarılar diliyorum. Bize destek olanlara teşekkür ediyorum” dedi.

GENÇ BİR KADRO

Milli takım Teknik Direktörü Kenan Erdağı yer aldığı Bayanlarda 45 kiloda Cansu Bektaş ve 81 kiloda Dilara Narin madalya mücadelesi verecek.

Milli takım antrenörlüğünü Gökhan Kuşçuoğlu ,Mehmet Doğan’ın ve İsa Makal’ın yaptığı erkeklerde ise 61 kiloda Ferdi Hardal, 67 kiloda Yusuf Fehmi Genç-Kaan Kahriman, 73 Kiloda Muhammet Furkan Özbek, 96 kiloda Hakan Şükrü Kurnaz ve İbrahim Arat  yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER