© Sporanki 2010

Hamza Hamzaoğlu: "Zor da olsa bir gol bulduk..."

Hamza Hamzaoğlu: "Zor da olsa bir gol bulduk..."

 Gaziantep FK'yi 1-0 yenen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Hamzaoğlu, "İlhan başkanımızın vefatının üçüncü yılında ona böyle zor bir maçta galibiyet hediye etmek her şeyden önce bizleri mutlu etti. İnşallah o da orada biraz olsun mutlu olmuştur. Büyük emekler sonucunda ortaya çıkardığı bu kulübün yaşaması ve gerçekten Türkiye'ye örnek olacak bir şekilde yönetilmesi, gelecek yıllara taşınması çok önemli." ifadelerini kullandı.

Maçı değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, "Maçtan önce de söylemiştim; Gaziantep tam kontratak, deplasman takımı. Çok tehlikeli oyunculara sahip. Geride sağlam savunma yapıp önde hızlı oyuncularla gole gitmeyi planlayan bir takım. Geride kalabalık savunmayı aşmak için hafta içinde çalıştık. Zor da olsa bir gol bulduk, maçı kazandık." diye konuştu.

İkinci yarının ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a yenildiklerini hatırlatan Hamzaoğlu, "Geçen haftaki mağlubiyetten sonra bu maç çok daha önem kazanmıştı. Önümüzde Medipol Başakşehir ve Trabzonspor maçlarımız var. Bu galibiyet, daha güvenli hazırlanmamızı sağlayacak. İnşallah önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir Gençlerbirliği ortaya koyarız." şeklinde görüş belirtti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER