© Sporanki 2010

Haydi Başkent !

Haydi Başkent !

Ankaragücü, Süper Ligin 4.Hafta maçında ilk galibiyetini almak için sahada. Sarı - lacivertlilerin rakibi Kaysersipor.

Başkent ekibi, Süper Lig’de 2 maçta 1 yenilgi 1 berabeklik alıp bir haftayı da ‘bay’ geçti. Sarı-lacivertliler, 4. haftada bugün sahasında Hes Kablo Kayserispor’u yenip siftah yapmak istiyor

Süper Lig'de sezona sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 2-1 yenilerek başlayan ve ikinci haftayı maç yapmadan geçen Ankaragücü, geçen hafta ise Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde bu sezonki ilk galibiyetini almak için mücadele edecek başkent temsilcisi, geride kalan sezon rakibiyle oynadığı iki maçtan da 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrılmıştı.

ERYAMAN'DAKİ MAÇ 20.00'DE
Hes Kablo Kayserispor ise teknik direktör Bayram Bektaş yönetiminde Süper Lig'e Kasımpaşa'yı 1-0 yenerek 3 puanla başladı. Kayseri ekibi, son iki maçında ise Aytemiz Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a kaybetti. Eryaman Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak MKE Ankaragücü-Hes Kablo Kayserispor maçını hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Ankaragücü'nde zorlu maç öncesi 2 önemli eksik bulunuyor. Hırvat defans oyuncusu Sarlija ile Bolingi maçta yer alamayacaklar. Son transfer Börven'in ise ilk 11'de maça başlaması bekleniyor.

Teknik direktör Fuat Çapa'nın maça muhtemel şu 11'le başlaması bekleniyor.

Ricardo- Kitsiou, Pazdan, Erdi, Pinto- Lukasik, Assane- Peintsil, Alper Potuk, Adziç- Börven. 

Karşılaşmanın ardından saat 23.00'de Sporanki'nin You Tube kanalımızda, Facebook ve Twitter hesaplarımızda karşılaşmanın değerlendirilmesinin yapılacağı program yayınlanacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER