© Sporanki 2010

Hollanda Havayolları Lakaplı Futbolcu, Çorum'a Transfer oldu

Daha önce Ankara takımlarına da önerilen Hollanda 2.Liginde yüksek istatistiklere ulaşmış uzun boylu ve Dutch Airlines (Hollanda Havayolları) lakaplı futbolcu'yu Çorum FK Transfer etti.

Yeni sezonda 1. Lig'de mücadele edecek olan Çorum FK'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Orta Karadeniz temsilcisi ADO Den Haag forması giyen Thomas Verheydt ile anlaştı ve imzalar atıldı.

1. Lig'in yeni ekiplerinden Çorum FK, transfere de hızlı başlangıç yaptı. Birçok takviye ile kadrosunu güçlendiren kırmızı siyahlılar, forvete hattını da sağlama aldı. ADO Den Haag'da başarılı performansıyla dikkat çeken Thomas Verheydt, sözleşme imzalamak üzere Türkiye'ye getirildi ve sözleşme imzalandı.

Ayrıca Çorum FK Zargo Toure ile de sözleşme imzaladı. Çorum FK'de eski Ankaragücü futbolcusu Geraldo'nun da transfer listesinde olduğu konuşulan haberler arasında..

2 sezonda 52 golü var

Çorum FK'nın sözleşme imzaladığı Thomas Verheydt, ADO Den Haag formasını giydiği son 2 senede fırtınalar estirdi. 31 yaşındaki golcü futbolcu, 2021-2022 sezonunda 37, geçen sezon ise 15 gol atarak toplamda 52 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Hava toplarındaki etkili oyunu ve kafa vuruşlarıyla tanınan yıldız isim artık Çorumlu taraftarları sevindirmeye çalışacak.

Thomas Verheydt'in transferi Hollanda basınında da geniş yer buldu. Hem yerel hem de ulusal medyada golcü futbolcunun yeni macerasına dair bilgiler verildi, Çorum kenti tanıtıldı. İngiltere kariyerinin ardından yıllar sonra yurt dışına çıkmasının kendisine heyecan verdiği aktarıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER