© Sporanki 2010

Hüseyin Aytekin'den Giresun'da satılan biletlerle ilgili açıklama

 

Ankaragücüçlü taraftarlar, Giresun deplasmanı için satılan biletlerle, maça giren biletler arasında büyük farkın olması nedeniyle sosyal medyada yoğun bir şekilde; hem bize, hem de kulüp yöneticilerine bu konuyu sormaya başladılar.

Bu durum sarı – lacivertli taraftarlar arasında büyük yankı uyandırdı. Konuyu Ankaragücü basın sözcüsü Hüseyin Aytekin’e sorduk. Aytekin konu hakkında yaptığı açıklamada rakamlarla detaylı verdi.

Aytekin; “Giresun Çotanak Spor Kompleksinde yer alan stadyumda; A , B  ve C blokları var. Bu bloklarda toplam kapasite 1300 kişi. Bizim maçımız için öncelikle 650 kişilik blok satışa çıkarıldı. Bu bloktan toplam 167 adet bilet satıldı.

Bu blokta satış 400 bilete ulaşsaydı,  diğer blokların satışı da başlıyordu. Ama rakam 400’e ulaşmayınca sadece ilk satışa çıkan 650 kişilik blok biletleri satılmaya devam etti.

Yani satılan bilete bakıp, tribünlerin tamamının biletlerinin satıldığı gibi anlam çıkarılmamalı.

Bir blok bitmeden, diğer blokların açılmama nedeni ise güvenlik. Yani bizimle en ufak ilgisi yok.

Bu konuda kafasında soru işareti olanlara şunu sormak istiyorum: Maç saatine kadar bilet almayı denediler mi acaba? Ben denedim her zaman satışa uygun bilet vardı. Yani maça girmek isteyip, bilet bulamama gibi bir durum söz konusu değildi” İfadelerini kullandı.

SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER