© Sporanki 2010

İbrahim Üzülmez: "İstikrar yakalarsak hedefe ulaşırız..."

İbrahim Üzülmez: "İstikrar yakalarsak hedefe ulaşırız..."

MKE ANKARAGÜCÜ'NÜN MAÇ DEĞERLEDİRMELERİ SPORANKİ YOU TUBE KANALIMIZDA... ÜCRETSİZ ABONE OLMAYI UNUTMAYINIZ...

https://www.youtube.com/channel/UCjqarF0On0fDnQQvXMSYshw?view_as=subscriber

Ankaragücü teknik direktörü İbrahim Üzülmez; "Başarılı futbolu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Üzülmez, "Sarı-lacivertli takımda daha önce beraber çalıştığım tecrübeli futbolcular var. Bütün oyuncularla ortaya güzel bir sinerji çıkarmaya çalışıyoruz. Çok pozitif bir oyuncu grubuna sahibiz. Geldiğimiz günden itibaren onlar da bize yardımcı olmaya çalışıyor. Onlara ağabeylik yapmaya çalışıyoruz. Trabzonspor maçında ortaya koyduğumuz başarılı futbolu, yardımlaşarak oynanan futbolu, Alanyaspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Biz üstümüze düşen görevi, sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kalan maçlarda istikrar yakalayıp, MKE Ankaragücü ve camiasını, istediği hedeflere taşımak istiyoruz. İsteğimiz, arzumuz bu yönde, enerjimiz var, enerjimizi de oyuncularımızla beraber pekiştirip inşallah o düşündüklerimize hep beraber ulaşırız." dedi. 

 Trabzonspor maçını kazanabileceklerini belirten Üzülmez, 

"Maçtan 1 puanla ayrıldık. Puan puandır, hele ki şampiyonluğa oynayan bir takım Trabzonspor. Trabzonspor deplasmanında alınan bir puan da bizim için önemlidir. Evet kazanabilirdik, ben aslında maçın 75-80. dakikalarından sonra Trabzonspor'un risk alacağını bizim de kontrataklarla etkili olabileceğimizi hissediyordum, ama 10 kişi kalmamızdan sonra oyuncu psikolojisi ve mantalitesinde 'skoru koruyayım' düşüncesi yerleşiyor." ifadelerini kullandı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR 

Öte yandan Başkent ekibi teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını bugün de südürdü. 

Beştepe Tesislerinde yapılan antremanda oyuncuların hayli keyifli olduğu gözlendi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER