© Sporanki 2010

İlhan Parlak'ın sitemkar mesajı !

İlhan Parlak'ın sitemkar mesajı !

TFF'nin maçları devam ettirme kararına futbol ailesinden tepki geldi. Başta Ankaragücü kaptanlarından İlhan Parlak olmak üzere bir çok oyuncu karara tepki gösterdi. İşte o mesajlar:

İlhan Parlak:

İnsanlar evlerinden dışarı çıkmasın herkes tedbirli olsun diye bütün dünya bas bas bağırıyor. Yarın benim ve bütün TÜRKİYE deki futbolcu arkadaşlarımın idmanı var iyi geceler...(Bütün personelimizinde ALLAH yardımcısı olsun çünkü içinde 60yaş üzeride var)

 

Mert Hakan Yandaş

#oynadevam çünkü bizim bir ailemiz yok

Olcay Şahan

Biz futbolcular deplasmana gitmek için havaalanlarını kullanacağız, otellerde konaklayacağız ve maçlara çıkacağız. Mecburen işimiz gereği temas kurmak zorunda kalacağız. En zor durumlarda bile işimizi her zaman yapacağız ancak bizimde ailemiz olduğu unutulmasın...

Seyircisiz devam kararı alan büyüklerimizi bizimle beraber uçakla seyahat etmeye , antreman öncesinde tesislerde tokalaşmaya ve maçlardan önce soyunma odasına davet ediyorum.

Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu John Obi Mikel de liglerin koronavirüs nedeniyle ertelenmesini istemişti. Karadeniz ekibi KAP'a yaptığı bildirim ile Obi Mikel ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırdığını açıkladı.

Bernard Mensah

"Bu çok ciddi bir durum ama bize hala oynanamız için ısrar ediyorlar. Bizi gerçekten umursuyorlar mı?"

Galatasaray Medya Koordinatörü Hande Sümertaş’ın tepkisi

Dünya "evde kal" diyor, TFF "Rize'ye git" diyor

Radamel Falcao: "Bizim de ailelerimiz var."

''Ligi devam ettirmek büyük bir risk. Lütfen bizi ve ailemizi koruyun.''

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER