© Sporanki 2010

İsmail Atasoy: "Başarı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz..."

İsmail Atasoy: "Başarı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz..."

Ankaragücü basın sözcüsü İsmail Atasoy kulübü hakkında bazı açıklamalar yaptı.
Kanal 5’de yayınlanan ve Orhan Kemal Erkılıç’ın sunduğu Spor Sahnesi programına katılan Atasoy, haftayı 3 puanla kapatmaları nedeniyle son derece mutlu olduklarını belirtti.

Atasoy'un açıklamalarını Sporanki derledi. 
Atasoy açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; “Ankaragücü zorlu bir süreçten geçti. Önümüzde bir transfer yasağı vardı. Bu zorlu süreçten sonra yasağı kaldırmak bize nasip oldu. Burada emeği geçen tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. 14 maç sonra gelen bu galibiyet camiamızı oldukça mutlu etti. Malatya’da çok güzel ağırlandık. Kulüp başkanı bizleri çok güzel ağırladılar. Camia olarak 3 puana kilitlenmiştik. Bu başarının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
Transfer döneminde takımıza 15 yeni oyuncu eklendi. Tabii burada bir uyum eksikliği vardı. Yapılan çalışmalarla bu uyum süreci güzel bir şekilde atlatıldı. Bunu Malatya deplasmanında gördük. Önümüzde bir Fenerbahçe maçı var. Şimdi tüm hazırlıklarımız Fenerbahçe maçı için devam etmekte. Ankaragücü taraftarı bizim her şeyimiz. Ateşleyici unsurumuz. Yönetici olarak bizde onların içinden geliyoruz. Fenerbahçe maçında kulüp olarak her türlü tedbiri almış durumdayız. Hazırlıklarımızı yapıyoruz. Başarı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Alt sıralarda puanlar birbirine yakın. Biz yaptığımız transferle hedefimiz ligde kalabilmek. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Önümüzdeki yıllarda Ankaragücü’nü hak ettiği yerlere getirmek istiyoruz. Camiamız kenetlendi. Taraftarlarımızı bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçında en büyük desteklerini versinler. Bu maçı almamak için hiçbir neden yok. Bu maçı kazanmak için sahada her şeyimizi vereceğiz..."
SPORANKİ

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER