© Sporanki 2010

İlker Püren, Bandırmaspor galibiyetini değerlendirdi

İlker Püren, Bandırmaspor galibiyetini değerlendirdi

Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 1-0 yenen Keçiörengücü'nün teknik direktörü İlker Püren maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

İlker Püren, güçlü bir rakiple oynadıklarını belirterek, "Zorluk derecesi üst düzey olan bir maç kazandık, mutluyuz. Sahada oynayan oynamayan, duygusunu takım arkadaşlarına geçiren bütün takımı tebrik ediyorum. Çünkü takım olarak, taktiksel anlamda bir şeyleri doğru yapabilirsiniz. Ama oyuncularınız duygularını sahaya yansıtmadığı zaman galip gelme ihtimaliniz çok azdır." dedi. 

Keçiörengücü'nün en büyük özelliği müsabakalardan önce yapmış oldukları planı sahaya yansıtmak olduğunu anlatan Püren, "Oyuncularımızın birbiri ile olan iletişimi saha içerisinde sonuna kadar devam ettirme istekleri kazanılması zor alışkanlıklardır. Bu maçta bunları da kazandık. Geçtiğimiz hafta Ümraniye maçının ilk yarısında daha durağan bir oyunumuz vardı. Bu maçta ikinci yarıda oyuncularımızın istekli ve arzulu oluşu, boş alanlarda topla buluşmaları bize maçı kazandırdı." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER