© Sporanki 2010

"İnşallah şampiyonluk sevincini yeniden yaşarız"

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, Trabzonspor ile yapacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Demirkol, "Sezon başında öncelikle Şampiyonlar Ligi'nden şanssız bir şekilde elendik. Daha sonra bütün ağırlığımızı lige verdik. Lige müthiş bir giriş yaptık, gol yemeden ligin ilk 5 haftasını tamamladık. Daha sonra milli takım arası oldu, ligde milli takıma en fazla oyuncu veren kulübüz. Milli aradan sonra 6 oyuncumuz sakat geldi ve 3-4 hafta bir sallantıya girdik. Sakatlığı bulunan oyuncuların yeniden takıma dönmesiyle ligin ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yaptık" dedi. 

Demirkol, sözlerine şöyle devam etti:

"Tabii bu sene geçen yıla göre daha güçlü ve daha organize şampiyonluğu hedefleyen rakiplerimiz var. Geçen sene finalde yendiğimiz Fenerbahçe, çok iddialı bir takım kurdu. Keza Galatasaray da geçen sene iddialıydı, yarı finalde elendiler. Onlar da çok iddialı takım kurdu. 2022'nin şampiyonu ALG Spor da Beylerbeyispor da Beşiktaş da keza Trabzonspor da iyi takımlardı, bu sene lig daha kaliteli geçti. Geçen sene lig iki grup halinde çeyrek final, yarı final ve final şeklindeydi. Bu sene 16 takımlı deplasmanlı lig oynandı." dedi. 

Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları son maç öncesinde lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde 66 puana sahip olduklarının hatırlatılması üzerine Demirkol, "Bu hafta hem Galatasaray hem bizim açımızdan birer final maçı oynanacak. Galatasaray puan kaybeder, biz de kazanırsak her halükarda şampiyonuz, inşallah o sevinci yeniden yaşarız." ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER