© Sporanki 2010

Integral Spor Padel Tenis İle İhracata Yeni Bir Soluk Kattı

Integral Spor Padel Tenis İle İhracata Yeni Bir Soluk Kattı

Parçaları birleştiren, kimi zaman da sektörün eksik parçalarını tamamlayan Integral Spor, 15 yılı aşkın tecrübesi, kaliteli ürünleri, hızlı ve güvenilir hizmeti, müşteri memnuniyeti ve disiplinli iş anlayışı sayesinde yurt içinde ve yurtdışında lider firmalar arasına girmeyi başarmıştır. Hem üretici hem de uygulayıcı bir firma olan Integral Spor, son yıllarda birçok alanda birçok çalışma yürütmüş ve ihracata da yeni bir soluk katmıştır. Son yılların en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan padel tenis alanında da kendisini gösteren Integral Spor, en kaliteli ürünlerini yetenekli ekibi sayesinde müşterilerle buluşturmaktadır. Integral Spor’un CEO’su Yavuz Macit, şirketin Türkiye’nin yanı sıra Ortadoğu, Afrika, Avrupa ve Asya'da sürekli yeni ve iyi projeler yürüttüğünü ve şirketin 15 markasıyla hızla değerlenen şirketler arasında yer aldığını belirtmektedir. Sizler de yeni pazarlara yönelen Integral Spor sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun kaliteden ödün vermeden keyifli bir padel tenis deneyimi yaşayabilirsiniz!  

Padel Tenis Nedir?

Padel tenis; tenis, squash ve badminton unsurlarını birleştiren bir raket sporudur. Sadece çiftler halinde oynanan oyun, iç mekanlarda olduğu gibi dış mekanlarda da oynanabilir. Kıta Avrupası'nda en hızlı büyüyen sporlardan biri olan padel, şu anda İspanya'da altı milyondan fazla kişi tarafından oynanarak oldukça popüler bir hale gelmiştir. Padel tenis, Dünya Padel Turu'nun profesyonel devre ev sahibi olan İspanya'da çok popüler olduktan sonraki 10 yılda içerisinde Avrupa'nın geri kalanına ve Amerika Birleşik Devletleri'ne hızla yayılmaya başlamıştır. Son derece eğlenceli ve herkes için uygun olan padel tenis, dünyanın en hızlı büyüyen sporu haline gelmiştir.  

Kaliteli Padel Tenis Kortu İle Müthiş Oyun Deneyimi

Padel tenisin popüler hale gelmesiyle beraber padel tenis kortu üretimi de oldukça artmıştır. Kortun arka duvarları 3 metre yüksekliğinde olup camdan yapılır. Duvarlar camdan veya beton gibi başka bir katı malzemeden yapılabilir. Kortun geri kalanı, 4 metre yüksekliğe kadar metalik bir ağ kullanılarak kapatılır. Oyun alanının ortasında, sahayı ikiye bölen bir ağ bulunur. Bu ağ yaklaşık olarak 88 cm yüksekliğe sahiptir. Saha, bir çizgi ile bölünmüştür ve arka duvardan üç metre uzaklıkta başka bir çizgi servis alanını belirtir.  

 

Padel Tenis Kortuna Dair Alanında Uzmandan Öneriler

Yukarıda da söz ettiğimiz üzere padel tenis kortu yapımı oldukça artmıştır ancak bu kortun güvenilir firmalar tarafından yapılması oldukça önemlidir. Integral Spor, padel tenis kortu üretiminde bazı temel noktaları göz önüne aldığı için ihracata yeni bir soluk getirmiş ve talep oldukça artmıştır. Gelin bu önemli noktalara birlikte bir göz atalım!

Oyun Yüzeyi

Padel kort kurulumu yapılırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri, mühendis tarafından hazırlanan projeye uygun parke ve/veya çevre pervazı oluşturmaktır. Kortun yüzeyi, tümsekler ve/veya çıkıntılar gibi kusurlardan arındırılmış olmalıdır. Integral Spor oyun yüzeyinin yapımında özel malzemeler kullanırken bir yandan da projede müşterisi ile takım arkadaşı olarak çalışır. Söz hakkınızın olduğu ve süreci beraber planladığınız bir şirket… 

Padel Çim

Hazırlanan oyun alanı için uygun çimin seçilmesi, oyunu oynayan kişiye çok daha iyi bir deneyim kazandırır. Bundan dolayı, korta uygun olan padel çim tercih edilmelidir.  Integral Spor tarafından hazırlanan padel tenis kortunda kullanılan padel çim şu özelliklere sahiptir:

   Doğal çim görünümüne sahiptir.

   UV direnci olduğu için ürünün rengi solmaz.

   Top zıplama değerleri padel tenise uygundur.

   Kum dolguyu saklar.

   Sıcak ve soğuk iklim koşullarına uygun olduğu için birçok ülke tarafından tercih edebilir.

   Dirençli bir ürün olduğu için aşınma, yıpranma ve sürtünmeye karşı problem oluşturmaz.

Kaliteli Ürün Seçimi

Padel tenis kortunun yapımında en önemli olan şeylerden biri de kaliteli ürün seçimidir. Üretici tarafından hazırlanan ürünler kaliteli ve standartlara uygun olduğu takdirde müşteri ürünü yıllar boyunca kullanabilir. Böylece hem zamandan hem de maddi açıdan tasarruf yapmış olursunuz. Oldukça iyi değil mi?  

Integral Spor ve Kaliteli Padel Tenis Kortu

Yavuz Macit’in de belirttiği üzere Integral Spor 15 yılı aşkın deneyimi sayesinde hem kaliteli ürünler üretmekte hem de ihracata yeni bir soluk katmaktadır.  Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da lider padel tenis üreticileri arasına giren Integral Spor, 70’den fazla ülkeye hizmet sunmaktadır.  Hızlı ilerleyen süreçler ve uzman ekibi sayesinde şirket, her yıl Suudi Arabistan, Fransa, İspanya, Arnavutluk, İtalya, Rusya gibi çeşitli ülkelere birçok farklı ürün ihraç etmektedir. Sizler de kaliteli padel tenis kortu hizmetinden yararlanmak istiyorsanız hemen Integral Spor ile iletişime geçebilir ve nerede olursanız olun kaliteli hizmetten yararlanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER