© Sporanki 2010

İş insanı Ekrem Eray Arda’dan destek ziyareti

Gençlerbirliği’ni ziyaret eden siyasetçi, iş insanı Ekrem Eray Arda, Başkan Niyazi Akdaş ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulunarak 100. yılını kutlayacak olan Gençlerbirliği’ne her türlü desteğe açık olduklarını ifade etti.

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı, iş insanı Ekrem Eray Arda, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş’ı makamında ziyaret etti. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette Gençlerbirliği İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Mehmet Soylu ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen de yer aldı.

Siyasetçi iş insanı Ekrem Eray Arda’nın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, “Değerli dostum iş insanı Ekrem Eray Arda’nın Ankara’ya geldiği ilk fırsatta bizleri düşünerek ziyarete gelmesi bizlere mutluluk verdi. Nazik davranışından ötürü kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Gençlerbirliği’nin dünü ve bugünüyle ilgili plan ve projeler konusunda da fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Ekrem Eray Arda Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün 100. yılını kutlayarak hayata geçirilecek projelere de her türlü desteği verebileceklerinin altını çizdi.

Ziyaret sonunda Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’ni gezen iş insanı Ekrem Eray Arda’ya günün anısına 100. yıl özel formasından takdim edildi.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER