© Sporanki 2010

İşte Ankaragücü'nün netleşen transferleri !

İşte Ankaragücü'nün netleşen transferleri !

Bir yandan yoğun bir şekilde transfer yasağını kaldırmak için çabalayan Ankaragücü yönetimi diğer taraftan da transfer çalışmalarını gizliden gizliye sürdürdü. 

Transfer yasağı bugün kaldırılırken, transfer edlecek 3 oyuncu da netleşti. 

Bu oyuncular; 

Brezilyalı kaleci Ricardo Friedrich. Sol sağ açık oynayan Gürcü forvet Saba Lobzhanidze ve Polonyalı oyuncu Konrad Michalak.

Kaleci Ricardo Henrique Schuck Friedrich; 26 yaşında, 1.88 boyunda. Ülkesi Brezilya'da Ituano ve Bento Gonçalves formaları giydi. Finlandiya'da RoPS ve son olarak Norveç'te Bodo Glimt formalarını terletti. Friedrich, geçen sezon Norveç'te en iyi kaleci seçildi. Kariyerinde toplam 117 resmi maça çıktı.

Saba Lobjanidze; Gürcü futbolcu 25 yaşında. Sol kanat pozisyonunda oynuyor. 1.75 boyunda. Ülkesi Gürcistan'da Dinamo Tiflis ve Chikhura takımlarında forma giydi. En son ise Danimarka'da Randers formasını giydi. Bu sezon 16 maçta, 9 gol ve 3 asisti vardı. 8 kez milli olan Saba, 2 de gol kaydetti.

Konrad Michalak. Rusya Premier Ligin'nde Grozny'de 2019-20 sezonunda 6 lig, 2 kupa maçına çıktı. Kupa maçında 1 gol attı. 22 yaşında. 1.74 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor. Hücumun her 2 kanadında da yer alabiliyor. Polonyalı olması nedeniyle Michal Pazdan gibi bir profosyonel sayesinde uyum sürecini hemen atlatması bekleniyor. 

Başkent ekibi bu oyuncular haricinde 7 veya 8 oyuncuyu transfer etmesi bekleniyor. 

SPORANKİ ÖZEL...

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER