© Sporanki 2010

İşte eseriniz!

Ankaragücü Haberleri,MKE Ankaragücü Haberleri, MKE Ankaragücü, Ankaragücü,Ankaragücü Son Dakika

Ankaragücü sportif açıdan dibe vurdu.. Sarı - lacivertli kulüpte hem idari, hem de sportif anlamda başarısızlık gözle görülür bir hal almış durumda. 

114 yılllık kulüp geçtiğimiz sezon Süper Ligde küme düştü. Son haftaya kadar kurturmak için en avantajlı takım olan Ankaragücü, son hafta oynadığı maçta Trabzonspor'a 4-2 mağlup oldu ve küme düştü. 

Bu sezon başında kötü bir transfer dönemi geçiren Ankaragücü ligde de istenen sonuçları alamadı. Ardı ardına aldığı başarısız sonuçlarla düşme hattına yaklaşan Başkent ekibi'nde taraftar da kötü gidişe isyan etti.

Sarı -- lacivertli taraftarla mevcut yönetime ve takıma tepki göstererek maçlara gelmemeye başladı. Böylece Eryaman Stadı boş kaldı. 

KAMP VAR

Ankaragücü'nün Antalya'da kampa gireceği öğrenildi. Adanaspor maçında 0-0 berabere kalan sarı - lacivertliler Milli arayı Antalya'da değerlendirecek. Ankaragücü takımı Antalya’da gerçekleştireceği kampta takıma güç ve kuvvet yüklemesi yapacak. Teknik direktör Kenan Kocak, burada takıma yüklemeler yapacak. Kamp çarşamba akşamı başlayacak.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER