© Sporanki 2010

İzlanda - Türkiye maçının ertelenmesi gündeme geldi

İzlanda - Türkiye maçı ertelenebilir! UEFA inceleme yapacak

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında yarın deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı. Maç öncesi dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Sentetik çim olan kapalı antrenman sahası Midgardur Spor Kompleksi'nde teknik direktör Montella yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık tutulan antrenmanda, milliler ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

 

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise ay-yıldızlıların taktik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi. İdmanda oyuncuların oldukça neşeli olması dikkat çekti. Ay-yıldızlı ekipte aday kadroda yer alan tüm futbolcular, idmanda yer aldı.A Milli Futbol Takımının idmanını, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF yönetim kurulu üyeleri de takip etti.

 

Don nedeniyle maç ertelenebilir

İzlanda-Türkiye maçının Laugardalsvöllur Stadyumu'ndaki don nedeniyle ertelenebileceği iddia edildi. 

 

Fanatik'ten Caner İşbeğendiren'in haberine göre, maç planlandığı gibi Pazartesi oynanacak fakat yarın öğleden önce konuya ilişkin, UEFA müfettişleri, İzlanda ve Türkiye Futbol Federasyonları temsilcileri bir araya gelip bir planlama toplantısı yapacak.

 

Soğuk ve saha koşulları nedeniyle bugün iki ülkenin milli takımları da antrenmanlarını kapalı futbol stadyumu Midgardur'da gerçekleştirdi. Erteleme ihtimali haline karşılaşma 15 Ekim Salı günü oynanacak.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER