© Sporanki 2010

Kaan Uykur yeni transfer gibi !

Kaan Uykur yeni transfer gibi !

Ankaragücü yönetimi yoğun bir şekilde transfer yasağını kaldırmaya çalışırken, teknik direktör Mustafa Kaplan'da her türlü olumsuzluğu düşünerek takımda yeni alternatifler üretmeye çalışıyor.

Oscar Scarione'nin Denizlispor maçında oynuna dahil olup 2 gol bulması "Yeni transfer !" şeklinde değerlendirilirken, Oscar'a Kaan Uykur'da eklenmişti.

Sezonun ilk devresini Hopaspor'da geçiren ancak fazla forma şansı bulamayan Kaan Uykur, Mustafa Kaplan'ın onayıyla tekrar sarı - lacivertli ekibin kadrosuna dahi edilmişti. Stoper rotasyonunu güçlendirmek için kadroya dahil edilen Kaan, takımın stoperleri Kulusiç, Pazdan, Alihan ve Alperen'den sonra 5.stoper olarak takımda yer buldu.

Kaan Uykur, Antalya'daki devre arası kampında başarılı bir kamp dönemi geçirdi ve teknik direktör Kaplan'ın da gözüne girdi. Kaan ile ilgili görüşlerini açıklayan Kaplan, "Kaan Uykur'un tekrar takıma katılmasını ben istedim. Tanıdığım bir oyuncu. Bizim stoper bölgesindeki oyuncuları yedekleyecek bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Kaan iyi bir kamp dönemi geçirdi. Kendisine forma da verdik. Sezonun ikinci yarısında kadromuzda olacak. İhtiyaç olduğunda kendisinden faydalanmak istiyoruz." dedi.

Kaan, Antalya kampında oynanan 2 hazırlık maçında da yer aldı. Başkent Akademi ve Keçiörengücü maçlarına ilk 11'de başlayan Kaan, Başkent Akademi maçında 1'de gol attı.

SPORANKİ ÖZEL...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER